Home
 
Welkom op de voorpagina
Miljoenen glimlachen PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 07 July 2007 10:54

Het Joomla! team heeft miljoenen goede redenen om te kunnen glimlachen wat betreft de Joomla! 1.5 versie. De huidige incarnatie welke al miljoenen downloads kent brengt Joomla! naar een ongekend niveau van populariteit. De nieuwe codebasis is bijna een volledige herschrijving van de oude codebasis. De gebruikerservaring is nog steeds uiterst geraffineerd maar voor ontwikkelaars is de API een droom. Een adequaat framework voor echte PHP architecten die het beste van het beste zoeken.

Wanneer u een voormalig Mambo gebruiker bent of de Joomla! 1.0 serie gebruikt, 1.5 is de toekomst van alle CMSen om een aantal redenen. Het is krachtiger, flexibeler, veiliger en meer intuïtief. Onze ontwikkelaars en ontwerpers hebben ontelbare uren gewerkt om dit tot de meest opwindende versie te maken onder de content management systemen.

Kom op ... download uw GRATIS exemplaar van Joomla! vandaag nog en vertel uw ervaringen voort over dit benchmark project.

Last Updated on Saturday, 07 July 2007 10:54
 
Welke talen worden ondersteund door Joomla! 1.5? PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 11 August 2008 02:12
In de installeerder vindt u een grote collectie talen. De installeerder ondersteund momenteel de volgende talen: Arabisch, Bulgaars, Bengaals, Tsjechisch, Deens, Duits, Grieks, Engels, Spaans, Fins, Frans, Hebreeuws, Devanagari(India), Kroatisch(Croatia), Magyar (Hongarije), Italiaans, Malay, Noors bokmal, Nederlands, Portugees(Brazilië), Portugees(Portugal), Roemeens, Russisch, Servisch, Zweeds, Thai en er worden steeds meer toegevoegd.
Standaard is de Engelse taal ingesteld voor de backend en de frontend.
U kunt extra talen downloaden van de Joomla!Extensions Directory.
Nederlandse taalbestanden en een volledig in het Nederlands te installeren pakket kunt u downloaden vanaf Joomla!Community Downloads.
Last Updated on Monday, 11 August 2008 02:12
 
Slechts één editor venster! Hoe creëer ik "Lees meer..."? PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 06 August 2008 20:29

Dit wordt nu geïmplementeerd door het invoegen van een Lees meer... tag (de knop bevindt zich onder de editor) een stippellijn verschijnt in het tekstveld welke de plek aangeeft voor de Lees meer.... Een nieuwe plugin zorgt voor de rest.

Vermeldenswaardig is dat dit geen negatief effect heeft op gemigreerde data van oudere sites. De nieuwe implementatie is volledig terugwaards compatible.

Last Updated on Wednesday, 06 August 2008 20:29
 
«StartPrev12NextEnd»

Page 2 of 2
Banner
Copyright © 2024 Joomla! Aangeboden door Byte. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
 

Enqûetes

Joomla! wordt gebruikt voor?
 

Wie is online

We have 4 guests online

Advertenties

Featured Links:
Joomla!
Joomla! The most popular and widely used Open Source CMS Project in the world.
JoomlaCode
JoomlaCode, development and distribution made easy.
Joomla! Extensions
Joomla! Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Joomla! Shop
For all your Joomla! merchandise.