Home De Community
De Joomla! Community PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 12 August 2008 17:50

Heeft u een vraag? Met meer dan 210,000 leden zijn de Joomla! discussie fora op forum.joomla.org een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers. Uiteraard kunt u uw vragen ook in het Nederlands stellen op de Joomla!Community Fora. Stel uw lastigste vragen, de community is benieuwd wat u doet met uw site.

Wilt u uw nieuwe Joomla! site graag tonen? bezoek de Site Showcase sectie van ons forum.

Wilt u een bijdrage leveren?

Als u denkt dat werken met Joomla! leuk is, wacht tot u begint te werken aan Joomla! Het is onze passie om Joomla! gebruikers te helpen zich te ontwikkelen tot leden die ook meewerken. Er zijn veel manieren waarop u kunt bijdragen in de ontwikkeling van Joomla!:

  • Voeg nieuws toe over Joomla. Joomla gerelateerde nieuwsberichten worden door ons getoond op JoomlaConnectTM. Indien u Joomla! nieuws hebt welke u met de community wilt delen,lees hier hoe u dat kunt doen.
  • Rapporteer bugs en vraag om nieuwe mogelijkheden op onze trackers. Lees eerst Reporting Bugs, voor uitleg over hoe u het beste een bug kunt rapporteren
  • Zend patches in om bug op te lossen of nieuwe verbeteringen aan te brengen. Lees Submitting Patches, voor uitleg over hoe u een patch kunt inzenden.
  • Sluit u aan bij de developer forums en deel uw ideeën over hoe Joomla! nog verder te verbeteren. We staan altijd open voor suggesties, alhoewel we waarschijnklijk sceptisch zullen zijn over grootschalige suggesties zonder enige code ter ondersteuning.
  • Sluit u aan bij een van de Joomla Working Groups en draag met uw persoonlijke expertise bij aan de Joomla community. 

Dit zijn slechts enkele manieren om bij te dragen. Kijk op Contribute to Joomla voor nog veel meer manieren.

Last Updated on Tuesday, 12 August 2008 17:50
 
Banner
Copyright © 2024 Joomla! Aangeboden door Byte. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.