Home Het nieuws
Het nieuws
Wij zijn vrijwilligers PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 07 July 2007 10:54

Het Joomla Core Team en Working Group leden zijn vrijwillige ontwikkelaars, ontwerpers, administrators en beheerders die samen werken om Joomla! naar een steeds hoger niveau te brengen in haar relatief korte bestaan. Joomla! heeft een aantal zeer getalenteerde mensen die open source concepten naar een industrieel niveau brengen. Joomla! 1.5 is een grote sprong voorwaards en vertegenwoordigt de meest opwindende Joomla! versie in de geschiedenis van het project.

Last Updated on Saturday, 07 July 2007 10:54
 
Miljoenen glimlachen PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 07 July 2007 10:54

Het Joomla! team heeft miljoenen goede redenen om te kunnen glimlachen wat betreft de Joomla! 1.5 versie. De huidige incarnatie welke al miljoenen downloads kent brengt Joomla! naar een ongekend niveau van populariteit. De nieuwe codebasis is bijna een volledige herschrijving van de oude codebasis. De gebruikerservaring is nog steeds uiterst geraffineerd maar voor ontwikkelaars is de API een droom. Een adequaat framework voor echte PHP architecten die het beste van het beste zoeken.

Wanneer u een voormalig Mambo gebruiker bent of de Joomla! 1.0 serie gebruikt, 1.5 is de toekomst van alle CMSen om een aantal redenen. Het is krachtiger, flexibeler, veiliger en meer intuïtief. Onze ontwikkelaars en ontwerpers hebben ontelbare uren gewerkt om dit tot de meest opwindende versie te maken onder de content management systemen.

Kom op ... download uw GRATIS exemplaar van Joomla! vandaag nog en vertel uw ervaringen voort over dit benchmark project.

Last Updated on Saturday, 07 July 2007 10:54
 
Joomla! Security Strike Team PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 07 July 2007 10:54

Het Joomla! Project heeft een top team van experts bij elkaar gebracht om het nieuwe Joomla! Security Strike Team te vormen. Dit nieuwe team heeft enkel en alleen de focus op het onderzoeken en oplossen van beveiligings problemen. In plaats van te werken in relatieve beslotenheid zal het JSST een sterke publieke uitstraling hebben op het Joomla! Security Center.

Last Updated on Saturday, 07 July 2007 10:54
Read more...
 
Joomla! Community Portaal PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 07 July 2007 10:54

Het Joomla! Community Portaal is nu online. U vindt daar een constante bron van informatie over de activiteiten van medewerkers die het Joomla! project kracht geven. Ontdek Joomla! Evenementen wereldwijd, en bekijk of er een Joomla! Gebruikers Groep in uw buurt is.

Het Joomla! Community Magazine biedt een interessant overzicht van artikelen, community verrichtingen, leer onderwerpen, en project updates elke maand. Kijk ook eens op JoomlaConnect™. Deze voortdurende RSS feed brengt al het Joomla! nieuws van over de hele wereld samen in uw taal. Lees het laatste nieuws eerst door hier te klikken.

Last Updated on Saturday, 07 July 2007 10:54
 


Banner
Copyright © 2024 Joomla! Aangeboden door Byte. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.